Clicky

KSV Rumbeke 4 - 2 KSV Bredene

Wedstrijd Dames op zondag 25 februari 2024 om 15:00

Verslag wedstrijd

Het beloofde een spannende wedstrijd te worden tegen een ploeg die net onder ons staat in het klassement.

Het begon niet goed voor Rumbeke met na 16 minuten een trap vanop de 16 die via de onderkant van de lat net over de doellijn botst en zo een vroege achterstand voor Rumbeke. Het was Bredene die voor het volgende gevaar zorgde en meteen ook de 0-2 voorsprong. Via een één-tweetje komt hun spits alleen voor Lore, Lore blokt het schot, maar via een been van onze verdedigers verdwijnt de bal toch in doel. Veel werk nog voor Rumbeke dus. Maar vanaf dan neemt de thuisploeg over en voor de rust staat het nog 2-2! De 1-2 via Shana met een trap in de korte hoek en de 2-2 via Axelle die de rebound op een schot van Femke binnen werkt.

Tweede helft begint met een kans van Bredene, maar Lore is attent en kan het schot verwerken. Minuut 58 en daar is de voorsprong voor Rumbeke, Shana opnieuw die alleen naar doel gaat en afwerkt onder de keeper door. Er volgen nog kansen via Lize op hoekschop en een lob van Flore. 10 minuten voor tijd kan Sanne de 4-2 eindstand vastleggen. De bal komt terug ter hoogte van de 16m waarop Sanne niet twijfelt en over de keeper binnentrapt. Wedstrijd gespeeld! Een mooie overwinning opnieuw zelfs na een 0-2 achterstand.